Fast frakt kr 59,- Gratis frakt over kr 750,-
BAYLON.NO (10-16 ÅR)

Om Baylon

Lillelam | Baylon | 100% merinoull (NO) YouTube play

Om Baylon

Etter å ha bygget opp et av Norges fremste ull-merker for barn  – Lillelam, svarer vi endelig på etterspørselen etter klær til ungdom.

Baylon er Pernille Sandahls (gründer av Lillelam) familienavn, med lang historie tilbake til ullindustriens opprinnelse i byen Mazamet i Syd-Frankrike. Nå lever arven videre i Norge gjennom lidenskapelig bruk av den fineste, 100% merinoull. Vi kombinerer franske tradisjoner for utsøkt håndverk og finesse, med norsk kjærlighet til ull.

Baylon lager de mykeste ullklærne til ungdom fra 10-16 år, laget på en bærekraftig måte – der sauer, fabrikkarbeidere og miljøet blir godt tatt vare på

Vår Visjon

Ingenting overgår naturen

Vårt utgangspunkt er at ingenting overgår naturen. Baylon er en hyllest til naturen og den rene merinoullen. Det beste vi kan gjøre er å forstå og ta vare på ullens fantastiske egenskaper fra naturens side, til nytte og glede for folk.

 

Løftet vi gir kundene våre, er at Baylon forvalter ullens naturlige egenskaper på beste måte. Fra naturens side byr merinoullen på en unik kombinasjon av mykhet, temperaturregulering, slitestyrke og en rekke andre fordeler.

 

Baylon sørger for at ullens naturlige fortrinn blir tatt vare på gjennom hele produksjonen. Vi tilrettelegger for at terskelen for bruk og vedlikehold av produktene er så lav som mulig.

 

Grunnen til at vi er så glade i ull, er at vi vet hvor godt det egner seg til å lage vakre og velfungerende klær og produkter, som vi vet verdsettes. I tillegg oppfyller råvaren våre verdier i forhold til å være naturlig, fornybar og bærekraftig. Vi er opptatt av å tenke langsiktig, både når vi lager produkter, bygger relasjoner og utvikler oss. Det er bra for miljøet og virksomheten.

Se vårt utvalg av deilige produkter i 100% merinoull til ungdom:

– Luer og skjerf i ull
– Gensere og cardigans i ull
– Kjoler, skjørt og bukser i ull
– Ullundertøy
– Ullsokker

 

(Alle bilder: Stine Østby)

© 2018 Baylon / Lillelam AS

Designet og utviklet av HCL Nordic