Fast frakt kr 59,- Gratis frakt over kr 750,-
BAYLON.NO (10-16 ÅR)

Vask og flekkfjerning

Vårt eget vaskemiddel og flekkfjerner for ull og silke

Endelig har vi produsert vårt eget vaskemiddel og flekkfjerner laget spesielt for ull og silke. Perfekt for å kunne ta vare på dine Baylon plagg og andre ullplagg på best mulig måte. Ta vare på ullplagget ditt og det vil vare for alltid!

2Flekk_vask

Lillelam vaskemiddel for ull, silke og skinnfell 500 ml

Vanlig vaskemiddel med enzymer kan skade fibrene i ull og silke – og kan forårsake at fibrene går i oppløsning slik at det blir hull i plaggene. For å bevare ullens egenskaper er det viktig å kun bruke vaskemiddel som er PH-nøytralt, uten enzymer og blekemidler. Vårt vaskemiddel er spesielt utviklet for å ta vare på ull og silke, og inneholder ingen skadelige stoffer. Vi anbefaler ullvask i maskin på 40 °C ullprogram.

Baylon benytter Super Wash behandlet ull for å forhindre uønsket toving og for å gjøre at plagget kan vaskes i maskin. Denne behandlingen er Øko-tex sertifisert, som er et globalt sertifiseringssystem som sikrer bruk av skadelige stoffer i forhold til hud og helse.

  • Plaggene må vaskes med like fargetoner.
  • Ikke legg plaggene i bløt da det kan oppstå toving/annen fiberskade.
  • Ta hensyn til miljøet og følg anbefalt dosering. ½ kork = 2,5 kg tøy
  • For ull av høy kvalitet er det best å kun fylle halve maskinen med tøy slik at fibrene ikke gnisser mot hverandre.

Kjøp vårt vaskemiddel for ull

Lillelam flekkfjerner for ull og silke 100 ml

Det viktigste er å fjerne flekken med én gang.  Skrap vekk restene og bløt flekken i litt lunkent vann før du sprayer på.  La flekkfjerneren virke i minimum 15  min før du vasker plagget i maskinen på 40 °C ullprogram med Lillelams vaskemiddel for ull.

Kjøp vår flekkfjerner for ull.

 

Baylon anbefaler maskinvask på 40 °C ullprogram.

 

Ønsker du flere tips til hvordan du best kan ta vare på dine Baylon plagg? Les om behandling av ull og finn ut hva de forskjellige vaskesymbolene betyr.

 

© 2019 Baylon / Lillelam AS